tiistai 16. marraskuuta 2010

ManyMonths merinovillainen kypärämyssy

Olen ihastunut Babyidean ManyMonths - tuotteisiin. Villavaippahousut, tumput ja villahaalarit meiltä jo löytyy. Nyt kun uutena värinä tuli turkoosi niin tilasin kaksin kappalein  Pienten parhaaksi - verkkokaupasta kypärämyssyjä, toisen kotikäyttöön ja toisen päiväkodille. Viime talvena hankittu mittatilaustyönä tehty merinovillakypärämyssy alkaa olla napakan kokoinen.

4 kommenttia:

 1. Meillä nämä many monthsin myssyt eivät sopineet ollenkaan, ostin silloin 6 kk tytölle koon 3-18 kk ja oli heti liian pieni ja tuo naama-aukko hiersi tytön kasvoja, jätti sellaisen punaisen renkaan ympäri naamaa. En sitten tiedä sattuiko meille vaan maanantaikappale vai mitä mutta ei voitu käyttää :/

  VastaaPoista
 2. pienempi sai meillä synttärilahjaksi punaisen :) olisi halunnut pinkin, mutta niitä ei enää siinä värissä tehty joten punainen toivotavasti kelpaa. koot on hassun pieniä, 3v:n pää menee sitä keskikäyrää ja se iän myötä oikea koko oli liian pieni eikä asettunut niskasta, vaan se isoin koko oli selkeästi parempi.

  VastaaPoista
 3. Minunkin tekisi mieli kokeilla ManyMonths- tuotteita, harmi kun viime vuotiset villahaalarit ovat vielä sopivat... Kypärämyssytkin näyttävät tosi hyvin istuvilta :)

  VastaaPoista
 4. No niin, meille tuli siis nämä lakit jo tänään :)
  Jaskalla on varmaan joku "mallinukkepää" ku sille tuo lakki istui ku mittatilaustyönä tehty. Tosin tälle pojalle istuu kaikki muutkin lakit, toisin kuin isosiskolleen. Jaskan pää onkin mielettömän kaunismuotoinen kun Ronjalla taas tosi outo ja sillehän ei sitten sovitaan melkein mikään :s
  Mie siis suosittelen ainakin sellaisille lapsille, joiden pää muistuttaa babybornin päätä =D
  Koko Jaskalla on se 1-4 v, oli vielä hieman löysä mutta istui silti nätisti kasvojen ympärille ja supersuuri plussa niskan ja kaulan suojaavasta lärpäkkeestä sekä hurmaavasta tummanturkoosista väristä !

  VastaaPoista