perjantai 14. tammikuuta 2011

Suklaakakku tuorejuustosydämellä



Suklaakakku tuorejuustosydämellä

Tämän idean löysin Annican blogista, tein siitä oman muunnelman.


noin 24 pientä neliötä

Browniestaikina:
kaupasta saatavaa valmista suklaamuffinssi tai brownies-sekoitusta,
johon lisätään vain rasva ja vesi


Juustokakkutaikina:

200 g vaniljan makuista tuorejuustovalmistetta
0,75 dl sokeria
1 muna
4 tl vehnäjauhoja
1/4 tl vaniljasokeria (jos tuorejuusto ei mielestäsi ole tarpeeksi makea )


Tee suklaakakkutaikina pussin ohjeen mukaan.
Valuta 2/3 taikinasta leivinpaperilla vuorattuun pienehköön kakkuvuokaan.
Tee juustokakkutaikina ja levitä se vuokaan suklaakakkutaikinan päälle.
Kaada loput suklaakakkutaikinasta päälimmäiseksi.
Paista uunissa n. 175 astetta ja 30 min.
Voi nauttia sekä lämpimänä että kylmänä, oman maun mukaan.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa herkulta! Juustokakut eri muodoissa on minun suosikkeja :)

    VastaaPoista