tiistai 17. toukokuuta 2011

KevätKeväisin se iskee, hulluus. Puutarhahulluus: joka aamu ja ilta on käytävä tarkistamassa kukkapenkit ja niissä jänisten, myyrien ja oravien tekemät tuhot ja sekä ilot kun yksi kukka on taas puhjennut loistoonsa. Koirahulluus: talvisin ja räntäkeleillä ei ajatuskaan koirasta innosta mutta mitä kuivempaa keväällä on ja kelit paranee, sen pahemmin olen koiraa vailla, tämä hulluus "paranee" 8 vuoden tauon jälkeen tänä syksynä vihdoin ja viimein! Yksi hulluus, joka ei ole ikinä iskenyt, oli paikka kuinka paha tahansa on siivoushulluus: en vain käsitä miksei muhun iske vastustamatonta halua pestä ikkunat tai puunata matot, ei vain tule vaikka kuinka äkistän!

Kauniista ilmoista johtuen ulkonakin tulee oltua ja paljon. Blogien päivitys jää vähälle ja tästä syystä ainakin toistaiseksi " Viikon blogi " - osio jääkin tauolle. Voitte tutustua lempiblogeihini oikeassa reunassa olevan blogilistan kautta, nauttikaatte!

Yläkuvassa on yksi ensimmäisistä kukkaan puhjenneista sahrameista. Kukat tulivat siitä huolimatta, että puput söivät lähes kaikki ruohomaiset lehdet, nämä eivät siis näytä lehtiään pahasti kaipaavan ja kasvattavat pian tilallekin lisää. Nyt kukat on suojattu isoilla rumpuputken pätkillä, jos ne ei pupuja poissa pidä niin saavat syödä vaikka kaikki kukat.

Alakuva onkin sitten Väinön uudesta harrastuksesta eli myyränpyynnistä. Meillä on tosi vähän myyriä, mutta nekin vähäiset yrittävät viedä kukkamaastani sipuleita. Aseena myyriä vastaan on maahan upotettu ämpäri sekä kissa. Kumpikaan ei ole vielä  yhtään myyrää kynsiinsä saanut, mutta ei ne ole enää kukkapenkissäni käyneetkään. Taisivat pelästyä :D  Ja nyt kun kollilla on rokotukset ja madotuksetkin taas kunnossa niin myyräjahtiin kelpaa mennä. Saapahan neitikin ulkoilua toisessa päässä narua, se kumpi vei kumpaa tuossa metsikössä, jäi välillä tulkinnanvaraiseks ;)

Lisää keväisiä kuvia on täällä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti