sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Puoloffee

Banoffee puolukoista :)

Pohjana kaapista hieman jo pehmenneitä kaurakeksejä, digestivekeksejä sekä sulatettua margariinia.
Pohjan päällä purkillinen kinuskiksi keitettyä kondensoitua maitoa, sitten  pakastemustikoita ( vielä kohmeisia ) n. 2 dl, n. 100 g saksanpähkinöitä. Täytteen päällä purkki FloraVispiä, johon lisätty loppuvaiheessa 3 rkl vanilliinikreemiä ja aavistus vanilliinisokeria.  Ihanan kirpeä mutta makea vaihtoehto!

3 kommenttia:

  1. Puolukka on suosikkini!

    Miltähän tämä herkku maistuisi karviaisista tehtynä ? Niitä 'notkuu' Alppien juurilla ! :D - maistuvat tosin ihan 'naturel'.

    www.nami-hiiri.com

    VastaaPoista
  2. Oih, karviaisia.. niitä niin kaipaan lapsuudesta. Näin pohjoisessa kuin Rovaniemellä en ole niitä tavannut, mutta kotipuolessa Satakunnassa söin niitä suoraan pensaista päivät pitkät :)
    Seuraavaksi ajattelin kokeilla millainen tulisi raparperista ;)

    VastaaPoista