lauantai 9. heinäkuuta 2011

Luopumisen tuskaa

Vihdoin jo syksystä asti odotettu hetki on lähestynyt ja lähes vahingossa meidän talon nuorimmainenkin, Jaakko 2v5kk on lähes kuiva. Haikeudella luovun vähitellen sydäntä lähellä olleista kestovaipoista. Toki olen ainakin ensi talven vielä mukana paikallisen Kestovaippayhdistyksen Rovaniemen osaston toiminnassa, mutta siitäkin pitää sitten vähitellen luopua jossain vaiheessa kun ei ole enää niitä vaipatettaviakaan..

Yritän lohduttautua sillä että ihmisvauvan sijalle tulee koiravauva.. Saiskohan senkin opetettua kestovaippoihin :D :D :D Tosin koiranpennut oppivat kuivaksi huomattavasti nopeammin, ONNEKSI !!!

2 kommenttia:

  1. Meillä taitaa olla kohta sama juttu edessä, paitsi yövaippojen osalta.. Tänäänkään Rasmuksella ei ole tullut yhtään vahinkoa, täytyy vain muistaa käyttää vessassa tarpeeksi usein! :) Mutta meillä taitaa äidin "vaippojenluopumistuskaan" ensi talven loppupuolella tuoda helpotusta uusi vaipatettava, jos vain kaikki menee tällä kertaa hyvin..

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Onnea suuresti odotukseen ja pienelle paljon paljon tarroja!! Meidän lapsiluku ihmislapsista on nyt täynnä :D

    VastaaPoista