Banoffee puolukoista :)
Pohjana kaapista hieman jo pehmenneitä kaurakeksejä, digestivekeksejä sekä sulatettua margariinia.
Pohjan päällä purkillinen kinuskiksi keitettyä kondensoitua maitoa, sitten pakastemustikoita ( vielä kohmeisia ) n. 2 dl, n. 100 g saksanpähkinöitä. Täytteen päällä purkki FloraVispiä, johon lisätty loppuvaiheessa 3 rkl vanilliinikreemiä ja aavistus vanilliinisokeria. Ihanan kirpeä mutta makea vaihtoehto!
sunnuntai 12. kesäkuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi mitä ihanuutta! Namskis!
VastaaPoistaPuolukka on suosikkini!
VastaaPoistaMiltähän tämä herkku maistuisi karviaisista tehtynä ? Niitä 'notkuu' Alppien juurilla ! :D - maistuvat tosin ihan 'naturel'.
www.nami-hiiri.com
Oih, karviaisia.. niitä niin kaipaan lapsuudesta. Näin pohjoisessa kuin Rovaniemellä en ole niitä tavannut, mutta kotipuolessa Satakunnassa söin niitä suoraan pensaista päivät pitkät :)
VastaaPoistaSeuraavaksi ajattelin kokeilla millainen tulisi raparperista ;)