maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kebableipä - karppiversio



Kokeilin omalla ohjeella karppileipää. Tästä tuli hyvää. Leipästen maku on jotain pitsan ja sämpylän väliltä.

" Kebableipä "

taikina:
3 kpl munia
2 rkl maustamatonta jugurttia ( esim. turkkilainen )
2 tl psylliumia
2 tl leivinjauhetta
1 dl soijajauhoja
1 dl mantelijauhoja
1 ½ sokerijuurikashiutaleita
1 ½ dl juustoraastetta

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tee lusikan avulla pellille paperin päälle lituskoita " leipäsiä ".

täyte:
kebablastuja
juustoraastetta

Laita leipästen päälle oman maun mukaan valmiita kebablastuja ja juustoraastetta.
Paista leipäsiä 200 asteessa kunnes juusto alkaa hieman ruskeentua ( toiset tykkää rapsakammasta ).
Nauti hieman jäähtyneinä.

En laittanut tähän taikinaan mitään mausteita, koska kebabliha on voimakasta. Jos käyttää jotain muuta täytettä, voi mausteet olla paikallaan. Juustoraaste taikinassa tuo suolaisuutta ilman mausteitakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti