Ajattelimme kokeilla joitain meidän perinteisestä kanankoivesta poikkeavaa ja ostimme kaupasta valmiita Atrian pienempiä kanankoipia, jossa pakkauksessa oli mukana kuorrute-ainekset omassa pussissaan. Maku oli mukava, tätä voisi kokeilla itsekin omatekoisella kuorrutteella korppujauhoista ja jostain muusta :)
Tältä se kuorrutettu koipi näytti raakana
Heti meinas mennä hermot kun avauslipare taas kerran hajosi.. mulla tuo hajoamis% on ollut 95 luokkaa, joten en ole suuremmin vakuuttunut moisen " keksinnön " käytännöllisyydestä. Terveisiä vain taas sinne Atrialle !
Astiassa oli näppärä oma osio missä nuo koivet pystyi paneroimaan, sinne ei marinadi päässyt.
Uuniin menossa
Uunista ulos, yhteensä 1 tunti ja n. 175 astetta. Ensin ½ tuntia ja loput n. 150 astetta kiertoilmassa. Ihanan rapeita ja kypsiä olivat.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti