sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kanaa crispy-kuorrutteella

Ajattelimme kokeilla joitain meidän perinteisestä kanankoivesta poikkeavaa ja ostimme kaupasta valmiita Atrian pienempiä kanankoipia, jossa pakkauksessa oli mukana kuorrute-ainekset omassa pussissaan. Maku oli mukava, tätä voisi kokeilla itsekin omatekoisella kuorrutteella korppujauhoista ja jostain muusta :)


Tältä se kuorrutettu koipi näytti raakana

Heti meinas mennä hermot kun avauslipare taas kerran hajosi.. mulla tuo hajoamis% on ollut 95 luokkaa, joten en ole suuremmin vakuuttunut moisen " keksinnön " käytännöllisyydestä. Terveisiä vain taas sinne Atrialle !

 Astiassa oli näppärä oma osio missä nuo koivet pystyi paneroimaan, sinne ei marinadi päässyt.

 Uuniin menossa
Uunista ulos,  yhteensä 1 tunti ja n. 175 astetta. Ensin ½ tuntia ja loput n. 150 astetta kiertoilmassa. Ihanan rapeita ja kypsiä olivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti