sunnuntai 19. syyskuuta 2010
Puolukka-valkosuklaa-juustokakku
Puolukka-valkosuklaa-juustokakku
Pohja :
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 prk ( 200 g ) valkosuklaalimerahkaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl sokeria
1 rkl vanilliinisokeria
3/4 dl ohrakasta
4 munaa
100 g valkosuklaata paloiteltuna
2 dl tuoreita puolukoita
Valmista ensin pohja. Vaahdota rasva ja sokeri.
Lisää kananmuna sekä jauhot + leivinjauhe.
Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.
Taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille lähes ylös asti.
Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Sekoita rahka, tuorejuusto , sokerit ja ohrakas.
Lisää munat haarukalla sekoittaen. Lopuksi suklaa ja puolukat.
Sekoita vielä lisää että täyte on tasaista.
Kaada täyte vuokaan.
Paista uunissa 175 astetta n. tunti.
Tarjoa jäähtyneenä.
Kunpa olisin malttanut odottaa että uuni kuumenee ennen kuin laitan kakun paistumaan. Nyt laitoin kakun kylmään uuniin ja tulos on : hieman raaka täyte keskeltä. Maussa ei ole vikaa, mutta koostumus ei ole täysi kymppi. Hyvää silti !
Tunnisteet:
kahvikakut,
marjat,
ruokapuoli,
tuorejuusto
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nyt on tasan 20000 lasissa!! :)
VastaaPoistaNäyttää todella herkulliselta :p
VastaaPoistaAaa... uunissa paistetut juustokakut on ihqja :]
VastaaPoista