keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Se Fazerin uusi suklaalevy

eli cashewpähkinärouhe oli suuri pettymys. Odotin tältä paljon, niin siitä on puhuttu. Maku oli laimea, mitäänsanomaton. En keksi mitään syytä miksi juuri tätä suklaata ostaisin toiste. Pitäydyn siis vanhoissa suosikeissa .
Suosikiksi uudemmista on tullut esim tämä 

eli saksanpähkinäkrokantti ja sitten on se kestolemppari 


hasselpähkinä ja kelpaa kyllä myös 
keksicrisp

ja 
 
marianne.
Mutta FAZERia sen olla pitää. Tai sitten Pandan täytesuklaata. Kotimaista. Marabou on liian äitelää, keskieurooppalaiset monesti taas liian happamia, kuten esim. saksalaiset. Marsipaania ei saa suklaaseen sekottaa, mutta keksiä oikein mieluusti.. ja tottakai toffeetakin, mutta niitä sitten patukoina.

Tämä ei ollut Fazerin mainos, siis täysin sponsoroimaton, vaikka ei mulla haittais vaikka Fazer mua haluaisikin joskus sponsoroida :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti