lauantai 3. heinäkuuta 2010

Ihana Mandragora

Paikkakunnalla on jo muutaman vuoden toiminut tee-ja kahvikauppa nimeltä Mandragora. Kaupasta saa teen ja kahvin lisäksi erilaisia tarvikkeita, suklaata ja muuta mukavaa nautiskeluun. Onpa siellä tarjolla valmista juotavaakin. Tänään käväisimme kaupassa ja ostimme kotiin vaihtelun vuoksi ihania makukahveja ja suklaita. Kahvit ovat taatusti tuoreita, koska ne jauhetaan pavuista asiakkaan toiveen mukaisesti joko suodatin- tai pannujauhatuksella ja asiakkaan odottaessa.  Meille tarttui mukaan makukahvit : Vanilja ja Belgian praline. Suklaista testiin : Orange with Almond Mint, Cashew and Pineapple sekä Cherry Brandy with Marzipan. Namskis ! Maku ei muistutakaan Fazerin sinistä, eikä pidäkään =)
Suosittelen kaikille, sijaitsee mukavasti aivan Rovaniemen keskustassa, joten kannattaa piipahtaa vaikka läpikulkumatkallakin !!

2 kommenttia:

  1. Ihana kauppa! Voisin tutustua makukahveihin, eikä nuo suklaatkaan kovin pahalta kuulosta..;)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vain livenäkin tänne pohjoiseen :) Meilläkin vihdosta viimein päästään " etnisiin " makuihin kun on tämä kahvi/teekauppa, kahvila josta saa afganistanilaisia herkkuja ( Nilab's Coffee House ), turkkilainen, kaks kiinalaista ( tää nyt on jo samaa sarjaa ku pizzeriat Suomessa ;) ja tulossa vielä kreikkalainenkin ravintola. otamme ne innolla vastaan =)

    VastaaPoista