sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Jaakon päivän kahvit

Jaakon päivänä tarjosimme kummeille kakkukahvit.
Pursotukset yhä opettelussa, en niitä ole paljon harrastanut. Koristeet sokerimassaa ja marsipaania , lempiaiheet traktori ja heppa löytyvät kakusta kera aurinkoisen päivänsankarin :)  Tältä näytti kakku ilman pursotuksia. Melkein mietin että olisinko jättänyt pursottamatta .. Mie en vain pääse sinuiksi noiden mun pursotinpussien ja muiden systeemien kanssa, huoh. Nyt ainakin pursotettava kama oli kunnon kiinteää, siitä ei ollut kyse mutta pussi taas ei toiminut miten mie olisin halunnu.. ensi kerralla sitten ja onneksi nuo pursotukset ei mitenkään haittaa makua !!


Täytekakussa oli pohjana perusmokkapalataikina ( ohjeesta poiketen siis kaakao korvattu jauhoilla, kahvi vaihdettu maitoon ja crushit jätetty pois.. ). Välissä yhdessä kerroksessa banaania ja rahkasekoitusta, toisessa vadelmahilloa ja rahkasekoitusta.
Rahkasekoitus oli tulosta jääkaapin sisällöstä:
- 1  prk vaniljarahkaa
- 1 prk valkosuklaalime-rahkaa
- 1 rkl vanilliinisokeria
- 1 prk Flora Vispiä

Lisäksi superhelppoja pasteijoita:
voitaikinaa, jossa välissä neliskanttisissa pepperonimakkaraa ja kolmioissa kinkkusuikaleita. Vain kahden voitaikinan väliin täyte ja uuniin, sopivan suolaista mutta ei liian rasvaista

1 kommentti:

  1. Mukavat tarjoomukset !
    Kiitos kommentistasi - kyllä minä ymmärsin oikein hyvin ajatuksesi.

    Aina puhutaan yhdessäolosta ja perheestä, mutta aivan oikein - jokainen lapsi tarvitsisi sitä 'laatuaikaa' äidin kanssa tai isän kanssa kahden!

    Terv. www.nami-hiiri.com

    VastaaPoista