keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Jonathan

Jesper Junior on taas julkaissut syys-ja talvimalliston 2010 - 2011  ja mikä parasta, se on jo lähes saatavilla. Mitä teille tulee tänä vuonna ? Meille tulee ehdottomasti rukkasia, sekä Classic- että Tähti-mallistosta, sukkia ( näitä tulee mulle iiiiiiiiso pino, sukkia kun kuluu jostain syystä tuhottomasti meidän laatta- ja kovapuulattialla ) , neiti saa mallistosta talvihousut jotka sopivat meidän laiheliinillekin ( tällä kertaa kokeilen City-mallistoa ) ja Jaskalle villahaalari ja villakypärä . Olen ollut todella tyytyväinen Jonathaniin. Meillä on tätä käytetty jo kohta 7 vuotta, itse löysin merkin Janin ollessa pieni ja mukaan lähdin näihin vaatteisiin kun Ronja syntyi, lähes 7 vuotta siis tässä hommassa oltu menossa mukana. Nyt pienimuotoisesti, mutta kuitenkin.
Ainoa miinus on, että tässä mallistossa suurin koko on 140 cm ja se on esikoiselle jo liian pieni. Viime talvena poika käytti 140 cm vaatteita ja keväällä ne olivat just ja just päälle sopivat, enää ei tuo koko mahdu. 10-vuotiaat pojat näyttävät kasvavan kuin heinänkorsi !
Neiti alkaa olla niin tarkka vaatteistaan, että takiksi ei enää kelpaa kuin tietyt värit ja mallit, joudun ne siis hankkimaan muualta. Onneksi housuista juuri Jonathan on ollut mieluisin ja pienen kokonsa vuoksi tyttö voi niitä käyttää vielä monen monta vuotta.. siis niin kauan kuin suostuu toppahousuja käyttämään :s
Jaska-"raukka" taasen joutuu käyttämään tätä merkkiä vielä monta vuotta, täksi talveksi tosin olen jo keväällä alesta hankkinut pari uutta haalarimerkkiä testiin , joten jos keväällä ei pidä isompaa haalaria hankkia niin Jonathan jää tältä talvelta haalarista väliin, ensi keväänä sitä sitten taas hankitaan välikauteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti