tiistai 15. kesäkuuta 2010
Lempisuolaista
Taas pitää jatkaa pakastimen tyhjennystä. Tässä suolaisessa piirakassa yhdistyvät lempimakuni katkarapu ja feta sekä kinkku. Tämä piirakka tulee minulle, ärsytykseen... ärsytys johtuu eräästä kunnallisesta " palvelusta ".
Pohjana pakastepiirakkataikina, valmistaja Sunnuntai
Täyte: n. 2 dl sulatettuja ja valutettuja katkarapuja, n. 2 dl pizzakuutioita, 1 prk apetina fetakuutioita
Päälle: 2 dl ruokakermaa, 2 kananmunaa, 1 pss Arla kadett juustoraastetta josta puolet kermamuna-sekoitukseen
Sulata pakastepiirakka jääkaapissa tai mikrossa. Ripottele piirakkavuokaan laitetun taikinan päälle katkaravut, kinkku ja fetakuutiot sekä ½ pss juustoraastetta. Sekoita munat, kerma ja loput juustoraasteesta ja kaada sekoitus piirakan päälle.
Paista uunissa 200 astetta n. 30 min toiseksi alimmalla tasolla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuulostaapas aika namilta! :P
VastaaPoista