torstai 20. toukokuuta 2010

Kokeiluja kakkurintamalla

Kuopuksen nukkuessa päikkäreitä väsäilin tällaisen.


Tein Kotigastronomin sitruunamuffinssimixin hieman reilummalla nesteellä leivävuoassa uunissa. Väliin vanilliinikreemiä ( KG jauheesta ) ja valmiina muruina saatavaa taloussuklaamurua.
Päällä tipunkeltaista sokerimassaa ( josta tyttöni sanoi että "on kuin muovailuvahaa, yöks" :s ) ja Fazerin sinisestä tehtyjä suklaakoristeita. Koristemuottimuovin ostin Tiimarista. Helteellä tuo suklaa vain meinasi sulaa käsiin, sekä koristeina että täytteenä.


Kuulostaa tosi oudolta, mutta se olikin yllättävän hyvää. Ensin ajattelin että olisin laittanut taikinan muffinssivuokiin ja niin se varmasti toimisikin hyvin, koska maku on hyvin leivosmainen.


Muutamia toteamuksia tein tämän projektin aikana.. helteellä ei kannata käsitellä suklaata, sokerimassa on helpompi käsitellä kuin marsipaani mutta kalliimpaa ja vähemmän maukasta ( lasten mielestä hyvä on maukasta ), kakun pinta pitäisi aina siloitella ennen kun laittaa siihen päällystä ettei näytä kyntöpellolta kuten tämä kakku.. nämä näin aluksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti