lauantai 1. toukokuuta 2010

Jotain suolaista ja makeaa..

.. nyt ei kuitenkaan tule sitä ihanaa drinkkiä josta Mustajärven Pate laulaa. Pidän siitä drinkistä kyllä: vodkaa, karpalolikööriä, grapemehua.. hyväähän se on, mutta nyt pysytään ruokalinjalla.

Mieheni täyttää maanantaina vuosia ( neiti tuumasi että 46, mutta meni kyllä aika paljon huti =D ). Koska maanantai on maanantai, päätin tekaista kakun tänään kuopuksen päiväuniaikaan. Kakkua ei ole mikään kaunistus: pursotukset on mitä on kun mulla on uusi vasta kerran käytetty Tupperwaren sellainen muovisysteemi, joka menee hauskasti haitarille, kirjaimetkin kakun päällä ovat vasta kokeilua candymeltsin tuubiversiolla ja suklaamuotilla. Hyvää oli kuiten:

Pohja:
- kotigastronomin muffinssimix 400g ohjeen mukaan sekoitettuna, tein siitä vain tavallista löysempää että levisi hyvin uunipellille

Täyte:
- kahdessa välissä on Dronningholmin vadelmahilloa sekä sekoitus, jossa on purkki FloraVispiä, purkki maustamatonta rahkaa , vaniljasokeria sekä kourallinen Marianne crushia

Päällä on vispikermaa, candy melts tuubeista tehdyt kirjaimet ja hieman marianne crushia

Hyvältä maistui =)
Kakun päälle halutti jotain suolaista. Muistin että kaapissa on Sunnuntain suolainen muffinssimix-pussukka.
Tekaisin sen ja lisäksi laitoin taikinan sekaan puoli purkkia Apetina "fetakuutioita".  Voi että tuli hyviä ja maku on sopivasti yrttinen..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti