tiistai 15. kesäkuuta 2010

Lempisuolaista




Taas pitää jatkaa pakastimen tyhjennystä. Tässä suolaisessa piirakassa yhdistyvät lempimakuni katkarapu ja feta sekä kinkku. Tämä piirakka tulee minulle, ärsytykseen... ärsytys johtuu eräästä kunnallisesta " palvelusta ".

Pohjana pakastepiirakkataikina, valmistaja Sunnuntai
Täyte: n. 2 dl sulatettuja ja valutettuja katkarapuja, n. 2 dl pizzakuutioita, 1 prk apetina fetakuutioita
Päälle: 2 dl ruokakermaa, 2 kananmunaa, 1 pss Arla kadett juustoraastetta josta puolet kermamuna-sekoitukseen

Sulata pakastepiirakka jääkaapissa tai mikrossa. Ripottele piirakkavuokaan laitetun taikinan päälle katkaravut,  kinkku ja fetakuutiot sekä ½ pss juustoraastetta. Sekoita munat, kerma ja loput juustoraasteesta ja kaada sekoitus piirakan päälle.

Paista uunissa 200 astetta n. 30 min toiseksi alimmalla tasolla.

1 kommentti: