maanantai 6. syyskuuta 2010

7 v synttärit

Niin oli vauhdikasta, että kuvat jäi aika vähäseen, suurin osa otettu ennen kun päästettiin lapset valloilleen :)


Kuvia tarjoilusta. Muffinssit ja pitsat olivatkin jo esillä aikaisemmissa postauksissa.
Kakussa on valmiskakkupohja ja välissä banaania viipaleita sekä Saarioisten vadelmahilloa ja kermavaahdossa on flora vispiä tai valion vastaavaa, vanilliinisokeria ja vaniljakreemiä. Sankari ei pidä kermavaahdosta, siksi piti keksiä koristeluksi jotain muuta, marsipaanikaan ei kelpaa ;)

Koristeet kaikki joko sokerimassaa tai marsipaania.
Muffinssivuoat ovat tällaiset : pallokuvioiset , eläinkuviota saa tällaisilla  ja myös pienet vuoat löytyvät Confettin nettisivuilta
Siniset kirjaimet ja numero on tehty Candy meltsistä ja ruskeat sokerimassasta tällaisilla

Kakun alareuna koristeltu sankarin lempikarkeilla eli suffelipuffeilla :)

Kakkukuva Confettista . Ei vain millään meinannut pysyä reunoilta kakussa vaikka oli vuorokauden jääkaapissa kakun päällä, oliko kermavaahto alla liian kuivaa ?? No, pursotukset reunoissa poistivat ongelman :)


Lahjaksi tuli kaikki nämä ja paljon muuta. Upeaa oli, että nyt ei tullut ollenkaan leluja. Niitä on kaikkea mahdollista ja toivelistalla olivatkin kaikki kirjoitus- ja piirustusjutut. Saammepa sitten lisäksi askarrella helmistä pikkuveljen nukkuessa jotain kivaa :)

Jos vieraita näille sivuille eksyy, niin suuri kiitos mukavasta päivästä !!

1 kommentti:

  1. Hyvää Syntymäpäivää vaan Ronjalle! Kaunis kakku ja paljon herkkuja on ollut tarjolla. Varmaan lahjat olivat myös mieluisia!

    VastaaPoista