tiistai 14. syyskuuta 2010

Hornet is still flying

Jo vuosi sitten bloggasin siitä, kuinka Hornet lentää ja eilen löysin laatikon pohjalta nämä villikset kesätallesta ja niinpä näyttää yhä Hornet lentävän.


Käyttäjä nyt 1,5 vuotta n. 84 cm ja 11 kg

Alla kuvia, joissa käyttäjä onkin vasta ½ -vuotias ja pöksyt hieman reilummat. Todella pitkäikäiset ja ihanat yhä pienestä nyppyyntymisestä huolimatta !!
Ja housuthan on itse suunnitellut, sekä kuva että väritys :) Valmisti toiveemme mukaan Hahtuvahullu 
Housut on valmistettu hahtuvasta, sopivat siis kestovaippakäyttöön. Meillä on näitä käytetty sekä vaippakuorena että muuten vain housuina. Ruokapöytäkäytöltä tosin tarkoituksella varjeltu ;)


Ai niin.. jos joku ihmettelee ylimmässä kuvassa olevaa Betti Spagettia niin se on ehdottomasti Jaakon lempilelu autojen ohella. Se löytyi isosiskon aarrelaatikoista ( osat ovat useasta eri nukesta ) ja on pojalle suunnattoman tärkeä ja rakas. Muistelen, että näihin samoihin aikoihin meidän neiti taas piti kaikista eniten isoveljen Turtleseista , joten taitaa olla että " aidan takana on ruoho joskus vihreämpää " =)

1 kommentti:

  1. Upeet villikset! Aivan mahtavat :)
    En ymmärrä, miten joistan villiksistä pystyy luopumaan, sitten kun vaippaikä loppuu... Meillä on myös tosi kauniita villiksiä osa, vieläkin 2lapsen käytön jälkeen... (Ystävän neulomia siis)

    VastaaPoista