lauantai 25. syyskuuta 2010

Kenkiä ja korvakoruja

Vuosi kului kun neiti keräsi rohkeutta, mutta nyt on kauniit korvakorut. Ronja valitsi itse sinertävän sävyn

Sitten oltiin talvikenkiä päivittämässä. Taloutemme miehillä oli kaikilla hyvät kengät alkutalveksi, me tytöt jouduttiin ostamaan uudet. Ne ostettiin Prismasta.
Ronja sai Vikingit
ja äiti aivan ihanat pehmoiset ja lämpimät saappaat, joissa on pohjassa piikit. Piikit käännetään esille kun on tarve, mutta muuten ovat suojassa eivätkä vaikuta kengän käyttöön. Aivan ihqut ! Merkki on 2a. Mulle uusi tuttavuus.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kenkiä molemmat, varsinkin nuo sinun omat kenkät kuulostavat kyllä tosi käytännöllisiltä + ovat myös hyvännäköiset.

    Onnea Ronjalle uusista korviksista :)

    VastaaPoista
  2. Ronja kiittää. On ollut niin reipas tyttö ku ulkonakin oli koko ajan pipo päässä kun annettiin ohje ettei korvia saa päästää kylmäksi nyt ku uudet reiät ;)

    Olen niin tyytyväinen kun kerrankin löysin kengät, jotka ovat lämpöisyyden lisäksi myös esteettiset ja sellaiset, että niillä voi kahlata polvia myöten hangessa, jos yhtään on lunta kuten viime talvena tällä perällä. Viime talvena jalassani oli Kuomat - merkin aikuisten kengät ja laatu niissä oli kevääseen mennessä mennyt niin huonoksi etten enää uskaltaudu uusia ostamaan. Pojan Kuoma trekkingit kyllä kesti, mutta äidin kengät ei :s

    VastaaPoista