tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kiva takki ja rinkka

No niin.. jatketaan.. jokin mielenkiintoinen näppäinydistelmä muutti meidän näppiksen yhdysvaltalaiseksi - tähän sellainen ihan pihalla oleva hymiö - . Onneksi IHANA MIES älysi katsoa näppisasetukset ja nyt taas toimii.. ja se mitä tulin postaamaan: kävin tuon allaolevan isomman rinkan tässä hätäseen lähiPrismasta. Mielettömän tilava, kaikki meidän isoimman matkalaukun kamat mahtui sinne ja enemmänkin . Hintakin oli 79.90 euroa ja siitä vielä bonukset.. ihanaa, voin lähteä paljon mukavimmin mielin reissuun lasten kanssa :) :)

Retki Voyager 65+10 - rinkka ( kuva Anttila )

Elloksen paketti saapui Siwaan. Otin sen noudon hikijumppana, täällä on satanut yön aikana 15-20 cm lunta eikä pyöräteitä ollut vielä eskarin alkamisaikaan aurattu. Nyt vasta menivät aurat. Sai tehdä töitä että meidän Herqulekset meni eteenpäin vaikka renkaat on isot ja leveät ja näillä keleillä superhyvät.
Paketissa tuli Jaskalle kevättakki sinisenä koossa 86 sekä hoitoon reppu, joka maksoi surkeat 5,50 euroa. On hyvänmallinen ja tilava, just passeli vaatteiden kuljetukseen :)

Kuvat Ellos

1 kommentti: