keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Vaatekaappihaaste

Mrs Agatha heitti lukijoilleen haasteen vaatekaapin sisällöstä. Tässä minun tutkailuni. MITEN TEILLÄ ?

Omaa vaatekaappia katsellessa huomasin, että merkit olivat : KappAhl, H&M, Meandi, Seppälä sekä Friendtex, lähes kaikki sukat Busino ( Jesper Junior )

Esikoispojan vaatekaapissa oli hajontaa.. suurin osa vaatteista oli H&M selkeästi siksi että poika valitsee kuvastosta itse mieluiset ja minä sitten tilaan tai käyn ostamassa. Pitkät kalsarit olivat lähes kaikki mallia Busino ( JesperJunior ), hinta-laatusuhde meillä ollut huippu koska näitä kuluu talvessa ja paljon !  Pitkät housut lähes poikkeuksetta H&M, samoin neuleet. T-paitoja löytyikin pitkä-ja lyhythihaisena : H&M, Meandi, KappAhl, Lindex, Seppälä sekä uutena ihastuksena Sewin'gum

JUNASSA esikoisella neule ja housut H&M, neidillä lyhyt-ja pitkähihainen paita H&M, housut KappAhl, Jaskalla KappAhl yökkäri


Supernirson neidin kaapissa oli : H&M kaikkea mahdollista, KappAhl , Meandi, Seppälä, Julia (JesperJunior) , Lingon&Blåbär sekä farkkuja merkeiltä Disney ja Esprit. Neiti on hurrrjan hoikka, joten meille housujen kapea malli on ehdoton ykkösvaatimus, onneksi niitäkin löytyy :)


Heinäkuussa LINNANMÄELLÄ neiti pukeutui H&M paitatunikaan


Jaskan 1 v kaapissa onkin sitten tuttuja merkkejä sekä uusia tuttavuuksia myös isommassa koossa odottamassa. Tutut merkit meillä on H&M, KappAhl, Lindex, Po.P, Meandi sekä Minymon hupparit . Uusia joihin olen melko tykästynyt ovat Kameleont, Pimpam ja Moonkids. Etenkin housuosastolla on vaativaa löytää hyviä housuja, koska Jaakko on vyötäröltä ja lantiolta hoikka, reisistä kohtuuhoikka, pitkäjalkainen mutta sitten kestovaippa vaatii pepun kohdalle pyöreyttä.


KESÄLOMAREISSULLA esikoisella L&B paita ja H&M shortsit, Jaskalla KappAhlin yökkäri 

Lisäksi kurkkasin Jaakon vaippalaatikon, sieltäkin löytyi niitä vakimerkkejä : Nupsukka, Neppula, Onnikas, Hahtuvahullu, Mannamaa, Nalle, Kupukka sekä itse tehtyjä sisävaippoja omalla kaavalla. Lisäksi muutama hajamerkki: Hupimaa, Ninette, MadebyRiina, KestoSenja, Rinnahaa ja Laurelin.


NÄIN mukavasti istuu hoikalle 1v1kk pojalle päälle Onnikkaas sivunepillinen tasku koossa M. Näitä nappeja ei poika itse saakaan auki vaan saa joskus sitten koheltaa kotonakin pelkällä vaipalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti