maanantai 22. maaliskuuta 2010

Myydään turvakaukalo , pitää ostaa leikkikehä

Aivan ensiksi, jos jollain tarve niin olis myynnissä uutena reilu vuosi sitten ostettu Graco Logico S turvakaukalo jalustalla. Ostettu uutena, ei ole kolaroitu, vain pientä käytössä tullutta kulumaa esim. muutama pieni naarmu muoviosissa ja kankaassa hieman nyppyä parissa kohtaa. Hp 100 euroa tai tarjouskin kelpaa. Tämä sopii erinomaisesti Gracon rattaisiin, tässä pari kuvaa jos kiinnostaa ja kysellä voipi : smirgeli74@luukku.com . Kaukalo ja jalusta sijaitsee Rovaniemellä, mutta sen voi noutaa kauempaakin  jos on tällä suunnalla käyntiä tai kiikutetaan kyllä sukulaisten hoiveihinkin jos sellaisia paikkakunnalla asustaa ;)


Meillä sairastetaan vatsatautia, 3/5 kokoonpanosta sairaana ja tottakai se tervein ja energisin on pienin. Nyt päätinkin että oman järjen säilyttämiseksi heti ekasta palkasta ostan sen leikkikehän. Meillä kun kaivetaan kaikki laatikot ja kaapit kun silmä vähänkin välttää.. Mietin että olisko se vaikka tällainen vai joku muu.. ensi viikolla siis heti paikalliseen katsomaan valikoima ja hintoja vähän tarkemmin..

Drewex , kuva Lastentarvike

1 kommentti:

  1. Voin vaan kuvitella että tuollainen leikkikehä on välillä tosi tarpeen, meillä olisi taatusti Emilille ollut. Oli jatkuvasti nimittäin kaiveltava pieniä legoja ja muita isojen leluja suusta. ;)
    Pikaista paranemista teille!

    VastaaPoista