maanantai 23. elokuuta 2010

Auttakaa ! Apua kaivataan talvihaalarihommiin..

Jaskalla on nyt unilla päällä viime keväänä alesta ostettu Minymon toppahaalari 86 ja kaapissa odottaa Molo kidsin toppis 92. Mietin että pitäiskö sitten vielä ostaa yks haalari varuille ? Välikausihaalari on nyt Ticketin Amino koossa 74 ( joka on isompi kuin keväällä ostettu Popin välikausihaalari 80  joka jäi jo pieneksi ). Jaksanko sitkuttaa noilla kahdella toppahaalarilla kera villahaalarin ja välikausihaalarin vai pitääkö vielä ostaa syksyksi yks toppahaalari koossa 86 ? Enhän mie tällaisia enää osaa kun isot on jo niiiiiiin isoja ettei ne pidä ku takkia ja housuja. Ticketin toppahaalaria kyllä haluaisin kokeilla ku tuo Amino on ainakin välikausivaatteena kiva ja hyvä, mutta en minä uutena tohdi siihen hintaan.. ja sitten jos ostaisin niin mikä se olis merkki ja koko ? Joku kirkkaanvihreä olis kiva, jos sitä odottais jotain alekuponkia ja ostain Kappahlin haalarin , se ku oli viime talvena isosiskolla jonkinaikaa käytössä ja oli hyvä..  HELP !!

Ai niin.. tuo Minymon 86 cm toppis on jo sen kokoinen että sillä pystyy ulkona toimimaan, reiluhan se on mutta ei enää suuresti haittaa.. sitä kokoluokkaa siis.. 

3 kommenttia:

 1. minä menisin sinuna noilla kahdella aluksi ja ostaisin sitten vasta alesta tarvittaessa kolmannen. Niin mekin mentiin Emilin viime talvi. ;)
  Ticketistä ainakin Baggiet on reiluja mitoitukseltaan ja muistaakseni myös Othellot, vastaa seuraavaa kokoa mikä lapussa on.
  Minusta Baggie oli ihan huippu, Othello on meillä ollut kanssa mutta se ei ollut niin hyvä puettava (vetoketju nousee kauluksessa liian korkealle ja ainakaan meillä sitä ei saanut kiinni asti ilman että olisi puristanut pienen kaulaa).

  VastaaPoista
 2. Kyllä sä kahella tod.näk. pärjäilet talven, mut nää on näitä ikuisuus kysymyksiä aina!!! Itsekin palloilen täl hetkel et kuka tarvii ja mitä ens talveks.... Vanhimmal mahtuu takki, mut täytyy ostaa housut, vanhimmal tytöl kaikki jos viime talven puku menis varalla ja seuraava tarvii sitä ja sitä seuraava tätä..... No ehkä tästä taas selvitään =)

  VastaaPoista
 3. Meillä on muuten vissiin lähes saman ikäiset pojat. Liityinpä lukijaksi. Meiän poitsu on 060209 :).

  VastaaPoista