sunnuntai 1. elokuuta 2010

Mustoffee



Tuoreista itse perjantaiaamuna metsästä poimituista mustikoista tein ihanan piirakan / tortun , jonka nimesin MUSTOFFEEksi esikuvansa Banoffeen mukaan. Banoffeen ohje löytyy vaikkapa Ullalta . Omassa ohjeessani laitoin täytteeseen:
- 1 prk Flora Vispi vispattuna
- 1 rkl vanilliinisokeri
- 1 rkl vaniljakreemijauhetta
- n. 3 dl mustikoita, joista osa kakun päälle
- 1 prk kondensoitua maitoa joka oli valmiiksi keitetty kinuskiksi


Tämä oli vielä parempaa kun oli yön yli tekeytynyt jääkaapissa, namskis !
Kannattaa siis kokeilla tuoreista mustikoistakin ;)

4 kommenttia:

  1. Onpas herkullisen näköinen. :=)

    VastaaPoista
  2. Oi nam! Banoffeekin on hyvää, mutta tämä on varmaan vielä parempaa. :)

    VastaaPoista
  3. Kuola valuu näppäimistölle:)

    VastaaPoista