keskiviikko 4. elokuuta 2010

Tänään se tuli: uusi Meidän Perhe

Oli sitä jo odotettukin. Kannessa ja sisäpuolellakin jutussa Martina. Ja yllätys , yllätys.. Martina onkin ihan samanlainen ku me muutkin :) Kiva lukea juttu, jossa ei olla sensaationhakuisia. Julkkiksetkin ovat siis ihmisiä ;)

Pikaisesti piti lukea heti pari juttua lehdestä, aina jokainen artikkeli, alusta loppuun saakka. Jutut  Martinan perheestä sekä hieman " erilaisista " lapsista vielä ennen nukkumaanmenoa..

Tosin erilaisuus on katsojan silmissä, se fyysinen erilaisuus toki erottuvampaa. Ainakin omaan tuttavapiiriin kuuluu paljon "erilaisia" lapsia ja onhan tuo meidän neitikin " erilainen ".. kun 7-vuotias on kooltaan 5- vuotiaan pituinen, mutta taidoissa ikäisiensä mukainen, joutuu aina selittelemään " se nyt vain on pieni " ja " ei, siinä ei ole mitään vikaa, lappilainen mikä lappilainen.. ", yritämme siis kääntää ihmettelyt huumorilla :)  Joskus neiti tuntuu kärsivän itse pienuudestaan, mutta ehtiihän tuo vielä monta kertaa kasvaa isoksi ja minkä koossa häviää, sen luonteessa sitten on kyllä petrannut =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti