tiistai 10. elokuuta 2010

Mustikkapiirakkaa



MUSTIKKAPIIRAKKAA helposti ja nopeasti

Pohja: 
4dl vehnäjauhoja, 1 dl ruissihtijauhoja
2½ tl leivinjauhetta
1½ dl sokeria
50 g juoksevaa margariinia
 3 dl maitoa

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää rasva ja maito. Sekoita nopeasti turhia vaivaamatta. Levitä leivinpaperin päälle uunivuokaan, jonka koko on noin 20 x 30 cm. Ripottele päälle n. 3dl tuoreita mustikoita, mustikoiden päälle hieman hienoa sokeria.  Paista +200 asteessa noin 30 minuuttia. Ripottele uunistaotetun piirakan päälle vielä hieman hienoa sokeria , että se " sulaa " hieman kiinni piirakan pintaan. Keitä kahvit ja nauti ! Tämä piirakka maistuu jopa meidän neiti nirsolle =)


1 kommentti: