torstai 1. huhtikuuta 2010

Hyvää pääsiäistä !

Kaikille oikein mukavaa pääsiäistä! Me pääsemme pääsiäismunien tuhoamiseen vasta lauantaina , koska Lidlistä oli kaikki munat jo loppu ja päätin ettemme niitä ennen lauantaita hae, onhan siinä monta päivää vielä aikaa mussuttaa :)

Tällä viikolla olen ollu tiiviisti töissä. Koko viikon olen chättäillyt ja meilaillut.. jos ihmettelit että luitko oikein niin kyllä ! Minä chättäilen ja meilailen töissä ja saan siitä palkkaa.. ei se kyllä mitään hupia ole, ihan tiukkaa asiaa ollut koko viikon niin että päätä pakottaa päivän päätteeksi !



ONNIKKAALTA tuli Jaakolle meidän ehdottomasti lempisivuneppivaippoja ihanissa väreissä. Teippivaipat meillä revitään jalasta itse irti, joten nämä pysyy ja istuu ihanasti :)




PINTSE   neuloi Jaskalle tumput. Mie kyllä neulon kaikenlaista, mutta tumput ja villasukat ovat niitä joita en vain yksinkertaisesti osaa. Onneks muut osaa ;)

Maalis-huhtikuussa ilmestyy monta mielenkiintoista lehteä. Tänään luukusta tulivat uusin Meidän Perhe ja Suuri Käsityö, Puutarha-lehti on vielä kesken ja Koti&Keittiö pitää lukea uudelleen , niin maistuvan oloisia olivat ruokaohjeet


Lisäksi MIMON MENOSSA blogissa on mahtava arvonta menossa, ei muuta kuin sinne satuilemaan ja kertomaan miksi juuri teille pitäisi saada noita ihanuuksia , minä jo kerjuukirjeeni rustasin ja muistathan liittyä myös lukijaksi !

Ai niin.. meinasin ihan unohtaa.. meillä Jaska oppi tällä viikolla KÄVELEMÄÄN !! Eikä mitään muutamaa askelta vaan pitkiä matkoja ja nyt sitten kävellään eteenpäin kuin KingKong kädet levällään ja räkättäen :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti