torstai 1. huhtikuuta 2010

Hyvää pääsiäistä !

Kaikille oikein mukavaa pääsiäistä! Me pääsemme pääsiäismunien tuhoamiseen vasta lauantaina , koska Lidlistä oli kaikki munat jo loppu ja päätin ettemme niitä ennen lauantaita hae, onhan siinä monta päivää vielä aikaa mussuttaa :)

Tällä viikolla olen ollu tiiviisti töissä. Koko viikon olen chättäillyt ja meilaillut.. jos ihmettelit että luitko oikein niin kyllä ! Minä chättäilen ja meilailen töissä ja saan siitä palkkaa.. ei se kyllä mitään hupia ole, ihan tiukkaa asiaa ollut koko viikon niin että päätä pakottaa päivän päätteeksi !ONNIKKAALTA tuli Jaakolle meidän ehdottomasti lempisivuneppivaippoja ihanissa väreissä. Teippivaipat meillä revitään jalasta itse irti, joten nämä pysyy ja istuu ihanasti :)
PINTSE   neuloi Jaskalle tumput. Mie kyllä neulon kaikenlaista, mutta tumput ja villasukat ovat niitä joita en vain yksinkertaisesti osaa. Onneks muut osaa ;)

Maalis-huhtikuussa ilmestyy monta mielenkiintoista lehteä. Tänään luukusta tulivat uusin Meidän Perhe ja Suuri Käsityö, Puutarha-lehti on vielä kesken ja Koti&Keittiö pitää lukea uudelleen , niin maistuvan oloisia olivat ruokaohjeet


Lisäksi MIMON MENOSSA blogissa on mahtava arvonta menossa, ei muuta kuin sinne satuilemaan ja kertomaan miksi juuri teille pitäisi saada noita ihanuuksia , minä jo kerjuukirjeeni rustasin ja muistathan liittyä myös lukijaksi !

Ai niin.. meinasin ihan unohtaa.. meillä Jaska oppi tällä viikolla KÄVELEMÄÄN !! Eikä mitään muutamaa askelta vaan pitkiä matkoja ja nyt sitten kävellään eteenpäin kuin KingKong kädet levällään ja räkättäen :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti