keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Uusi KESTOVAIPPA-lehti ilmestynyt :)

23.4.2010: Yhdistys esillä Lapsi-messuilla!

Kestovaippayhdistys ottaa osaa pohjoismaiden suurimmille lapsiaiheisille messuille. Lapsi 2010 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 23. - 25.4.2010, messut ovat päivittäin auki klo 9 - 18.
Osastomme numero on 6C61, meillä on hieno ja näkyvä kulmapaikka ja vähän uutta ilmettäkin! Messuilla on luonnollisesti mahdollisuus liittyä jäseneksi ja jäsenkortin saa heti mukaan. Kortin lisäksi mukaansa jäseneksi liittyvä saa myös uunituoreen Kestovaippa-lehden numeron! Lehtien lisäksi myynnissä on yhdistyksen muita kannatustuotteita. Lyhyeen kyselyyn vastaamalla osallistuu myös arvontaan, jossa voi voittaa vaippa-aiheisia palkintoja. Tervetuloa siis osastollemme 6C61 perjantaista sunnuntaihin!
Lapsi-messujen yhteydessä järjestetään myös PetExpo-lemmikkieläinmessut ja Model Expo -pienoismallimessut. Kaikille messuille pääsee samalla lipulla, alle 4-vuotiaat lapset ilmaiseksi.
Lisätietoja…

18.4.2010: Uusi lehti ilmestyi!

Uusi Kestovaippa-lehti on ilmestynyt. Lehti on postitettu jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille, kansanedustajille ja yli 800:aan neuvolaan ympäri Suomen. Mahtavan asiapitoista nelivärilehteä voi tilata myös irtonumeroina. Hinta tapahtumissa tai suoraan paikallistoimijoilta ostettuna on kolme euroa, postitettuna neljä euroa. Samalla voi tilata myös edellisiä Kestovaippa-lehden numeroita. Tilaukset sähköpostilla osoitteesta laskutus (at) kestovaippayhdistys.fi.
Lehti ja muita kannatustuotteita on myynnissä myös osastollamme Lapsi 2010 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 23. - 25.4.2010. Osastomme numero on 6 C 61, tule osallistumaan arvontaan, jossa voi voittaa mahtavia vaippa-aiheisia palkintoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti