perjantai 30. huhtikuuta 2010

Kevät tulee.. Hyvää Vappua !!

Tännekin hiljalleen tulee kevät, lumet sulavat ja kukkapenkkini löytyi :)
Meillä oli jouluaatonaattona kuokkavieraita takapihalla jotka näkyvät TÄÄLLÄ    ja niiden jäljiltä on sitten papanoita pitkin pihoja, olen yrittänyt muovilapiolla niitä nakella metsään ja kukkapenkkiin pois jaloista.
Ihan vielä ei meillä pottuja maahan saa ;) ja kasvimaamullatki pitää hakea kun tuo nurmikkomulta ei biomultana siihen tarkoitukseen sovellu. Kasvimaa tulee tuonne kivikkopenkin taakse ja penkin eteen istutan pari omenapuuta. Etupihalle pitää hakea lumipalloheisin taimia ja siinä onkin sitten tältä kesältä pihapuuhat.. miehen urakka onkin sitten laittaa laatoituksia ja mie keskityn Jaakon perässä juoksemiseen =) =)
Meillä sairastetaan. Viime viikon kuopus oli kovassa kuumeessa, joka meni korviin ja poika söi antibioottikuurin. Kuurin loputtua tuli vatsatauti, vatsaflunssa tai joku oireilu lääkekuurista, joka tapauksessa maha kuralla kolmatta päivää :(

Onneksi NIILO ILO muisti meitä ihanan kesäisen värisellä paketilla ( Niilo Ilon lähetykset on meille ainakin aina tulleet ihanan limenvihreässä kääreessä ).  Housut : punaiset Kameleont ja muut Moonkids. Lyhythihainen body Metsolan ladaa.. ihania :)  Olen muuten positiivisen yllättynyt kuinka hienosti Moonkidsit istuu isonkin  kestovaippapaketin päälle, Kameleontit on kans hyvät taskujen ja aio:jen kanssa, mutta meidän megayövaipat mahtuvat vain " isopyllyisiin " housuihin. Moonkidsit pysyy silti hienosti hoikan päällä, vaikka siellä takapuolella on tilaa.. Kameleontit vaan on niiin ihanan pehmeitä.. niihin olen jäänyt ihan koukkuun :)
VAPPUA meillä vietetään ihan kotosalla. Oltaisiin oltu ihan pienen sairastumistakin kun isi ajelee työreissulta kohti kotia ja on vasta illalla perillä. Muutama harmistuskin tällä viikolla: Philipsin itkuhälytin laukesi lopulta kokonaan ( siinä on takuuta jäljellä ja odotankin myyjäliikkeeltä yhteydenottoa takas ) ja sitten jouduin hakemaan kertiksiä Jaskan ripulin vuoksi. 5 hengen perheessä on ihan riittävästi pyykkiä ilman että vaippaa vaihdetaan 5 kertaa tunnin sisään ;)  Ja jos nyt kertiksiä voi " kehua " niin ehdottomasti lempparini on Siwassa myynnissä oleva Bamboo-merkkinen vaippa.

2 kommenttia:

  1. Onpas teillä vielä paljon lunta!

    Hauskaa vappua! =)

    VastaaPoista
  2. Tää on etelän puolella olevalta takapihalta, etupihalla varjon puolella on vielä enemmän ;)

    VastaaPoista