sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Peippo


Kuva: Luontoliitto

Tällä viikolla tänne pohjoiseenkin ovat peipot tulleet. Aamuisin kuuluu kova kilpahuuto kun seitsemän jälkeen kävelemme päiväkodille. On peippoa, tinttiä, ilmeisesti myös joku rastas sekä sitten sellainen luultavasti pienen pieni lintu, jolla on paljon asiaa koska säännöllisesti kuuluu puhelimen pirinää muistuttava erittäin adhd-oireinen tirrrrrrrrrrrrrr lähipuusta :)

Peippo löytyy meiltä myös kotoa. Herätys klo 5.30, oli sitten arki tai pyhä. Ai kuka ? No kuopus. Yöunet on 20.30-5.30 eikä auta mitä tekis. Äidillä ja isillä väsyttäisi, etenkin näin sunnuntaiaamuna. Aikainen herätys ei aina ole huono juttu, tulee aamulla ehdittyä tehdä paljonkin kun herää aikaisin ;)

Onneksi talossamme on kohtalaisesti neliöitä. Isojen huoneet ovat hieman sivussa ja keittiössä voi touhuta ilman että kaikki nukkuvat heräävät. Tai ainakaan siihen touhuamiseen eivät herää, eri asia kun tuo kuopus saa raivarit niin siihen herää naapuritkin ja " pikkulinnut tippuu puista " 

Hyvää huomenta ja aamu-unia kaikille pienille ja isoimmillekin rähmäsilmille !!

Ja kuopuksen lempibiisi löytyy TÄÄLTÄ  . Miten sitä pärjäisikään ilman youtubea ;)

2 kommenttia:

  1. Meillä herättiin kuukausi sitten samoihin aikoihin. Vaikuttaisikohan tuo enenevä valon määrä?

    Nyt meillä ainakin ollaan rauhoituttu ja lapset heräävät 'vasta' kuuden jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Meillä on herätty joulusta saakka 5.30, mitään vaikutusta ei ole ollut kellonsiirrolla eikä valoisuuden lisääntymisellä. Peippo mikä peippo :) :) Äiti vaan ku on sellainen aamunväsy niin :s

    VastaaPoista