perjantai 2. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen kahvihetkiin



Koska ne meidän suklaamunat ovat yhä kaupassa, tekaisin äkkiä " mokkapaloja ". Lasten toiveesta näitä tein myös tummalla kuorrutteella ja ilman nomparellejä.

Ainekset:
Kotigastronomi suklaamuffinssimix 2 pussia
kotimaista rypsiöljyä
vettä
Kotigastronomi tumma ja vaalea kuorrute ½ pussia kumpaakin
Kotigastronomi kirjava nonparelli

Ja se oli näin helppoa:

Kumoa 2 pussillista muffinssimixejä yleiskoneeseen, lisää ohjeen mukaan öljy ja myöhemmin vesi. Kumoa löysä taikina reunalliseen uunipeltiin, johon olet laittanut hieman peltiä isomman palan leivinpaperia. Taikina kohoaa uunissa. Paista 180 astetta 20 minuuttia, kiertoilmauunissa 150 astetta.
Kumoa toiselle leivinpaperille tai leikkaa pienemmiksi paloiksi ja sitten käännä palat paistinlastalla niin että pohja on päällepäin. Pohjapuolella tulee kuorrutus.

Kuorrutus: sulata kumpikin kuorrute omassa kipossaan mikrossa miedolla lämmöllä n. 10 sekunnin välein sekoittaen. Levitä kuorrute mokkapalojen päälle ja ripottele nonparellit. Voila ! Valmis ! Itse leikkaan palat jo ennen kuorrutuksen laittamista tarjoilukokoisiksi.

Kahvi tippumaan !!

1 kommentti:

  1. Oi miten herkulta näyttää, nams! :P
    Hyvää Pääsiäistä!

    VastaaPoista