perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kotigastronomi

Blogini ruokajuttujen lukijat ovat varmaan huomanneet, että käyttämissäni tuotteissa vilahtaa sana KOTIGASTRONOMI. Kotigastronomi on kotimainen yritys, jonka kautta voit hankkia laadukkaita mausteita, dipmix-sekoituksia, pata-aineksia, leivontaväleitä.. vähän kaikenlaista ruoanlaittoon ja leivontaan sekä myös pikkumakeita. Tutusti Kotigastronomiin TÄÄLLÄ .

Kotigastronomilla on jälleenmyyjiä ympäri Suomea, Rovaniemellä toimii lisäkseni useita muita, samoin koko maassa. Tuotteita voi tilata joko suoraan kaupasta tai jälleenmyyjältä ( sähköpostini blogin oikeassa reunassa ). Kauppaan rekisteröityessä tulee ilmoittaa suosittelija, minun myyjänumeroni on 14044, voit käyttää minua suosittelijana, tilasitpa tuotteita mistä päin Suomea tahansa :)

Tutustukaa ja ihastukaa.. itse en kaupasta enää osta mitään mausteita ja leivontatuotteitakin vain jauhot ja jotain sitten spesiaaleja.. omat ehdottomasti suosikkini ovat mm. valkosipulidip, muffinssiainekset joista leivon myös kakkuja, vanilliinikreemi, mausteet ( lempimauste vegetarian aromimauste ) sekä pata-ainekset ja ruskea kastike, jotka ovat meillä jokapäiväisessä käytössä. Tällä hetkellä uunissa tulossa suklaamuffinssiaineksista mokkapalapohja, jonka päälle vaaleaa kuorrutetta.. tulokset näette kun saan kuvattua.

Tuotteet ovat tuoreita eivätkä vuosia hyllyssä seisoneita kuten useimmissa päivittäistavarakaupoissa. Mikä parasta, voit tehdä tilauksen suoraan kotikoneelta juuri silloin kun sinulla on siihen sopivasti aikaa ja nettisivuilta näet myös tarkasti jokaisen tuotteen sisältämät aineet ( mm. E-koodit !! ) joten voit pois sulkea esim. allergiaa aiheuttavat aineet jo etukäteen :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti