lauantai 13. helmikuuta 2010

Äidin vapaapäivä

Mulla oli tänään vapaapäivä !! Tämä on sinänsä riemastuttavaa, että viimeksi vapaapäivä mulla oli lokakuussa ja kotiin tullessa oli pieni mies kuumeessa ja sitten lähdettiin päivystykseen hakemaan korvatulehdukseen antibiootit. Nyt pieni mies vielä nukkuu..

Aamulla ensimmäiseksi käytiin istuinostoksilla. Jo joulun jälkeen tilattu Besafe Izi Kombi turkoosinvärisenä saapui viimein ja meillä oli niin hyvä tuuri, että istuimen mallia oli tässä välissä päivitetty ja hintakin oli noussut, että säästimme jopa 75 euroa verrattuna tämänhetkiseen istuimen myyntihintaan. Tässä kelpaa Jaskan matkustaa. Meillä tämä on asennettuna jalan kanssa selkä menosuuntaan.

Bussipysäkille mennessä piipahdin Makuunissa hakemassa koko perheelle illanvietettä. Nämä uutuudet on vielä meiltä katsomatta. Ainakin Ice age- sarja on äidinkin lemppari, ehdottomasti paras on JYRSIS !!

Pakko oli tulla kehumaan leffaa. Vaikka se poikkesi jonkinverran tyylillisesti kahdesta edellisestä niin se oli hauska. Etenkin Jyrsiksen rakkaus, Sidin äitiys ja Ellien synnytys saa osakseen kehuja ja tulipahan yksi uusi hahmokin keskeisenä mukaan , joten varmasti se osa 4 myös odotettavissa vielä joskus, jipii !!  Joten jos tämä leffa vielä katsomatta niin kipinkapin vuokraamoon. G-force sen sijaan ei äitiin uponnut yhtään, lapset katsoivat lumoutuen senkin .


Helmi-maaliskuu on kiivasta synttäriaikaa. Tässä lahjoja, joita toimitetaan etu-ja jälkikäteen sekä juhlissa :)
Cars-huppari KappAhl, Bamse-paita ja -housut Lindex, Star wars Legot Saksasta MyToys ( tilattu jo jouluksi ), Hevospuuhakirja ja Touhulan puuhakirja Suomalainen Kirjakauppa, PikkuMyy peltirasit ( sisällä 2 pienempää ) Anttila sekä Krokotiili-kortti Ottobre.

Tämän päivän shoppailuja kuopukselle: autopyjama KappAhlin alesta, raitapaita H&M , sukat H&M ja KappAhl, muumimuki Valintatalosta

Asiaa pitkään mietittyäni päädyin ostamaan tytölle H&M vihreän " sadetakin ". Takki on lähinnä kuoritakki kuivaliinavuorella, mutta mielettömän upean värinen . Edellinen Jonathanin kevättakki on palvellut jo kaksi kesää ja näyttääkin siltä. Tässä ei heti kaikki lika näy vaikka päiväkodilla rapakossa leikkisikin :)

Vapaapäivän tarkoitushan oli etsiä itselle töihin vaatetta. Kuukauden päästä aloitan työt ja kaikki entiset vaatteet ovat venyneet muodottomaksi superison raskausmahan vuoksi eikä kotona ollessa ole tullut uusia hankittua vaan kuljen niissä samoissa virttyneissä neuleissa. Nämä ihanat karkkivärit löytyivät Seppälästä :)

1 kommentti:

  1. Moi! Löysin tänne minkäs muun kuin Infon kautta ;) Tuo istuin on tosi hyvä! Meillä on sama mustana. Ihanan värisen T2H:n olit Jaskalle löytänyt!
    t.Birit

    VastaaPoista