keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Ticket to heaver rubber rain : takki vai haalari , apua !!

Jaska aloittaa maaliskuussa päiväkodin. Huhtikuussa täällä hanget alkavat pehmetä ja silloin on jo märkää lumen pinnassa. Olen vakaasti päättänyt, että Rukan huonoon laatuun kyllästyneenä hankin Jaskalle Ticket to Heavenin rubber rain - vaatteet. Mutta onko parempi haalari vai takki ja housut ??!! Tänä keväänä on mallistossa myös haalari. Mahtaako päiväkodin tädit mieluummin riisua koko haalarin vai olisiko sittenkin kätevämpi takki ja housut, jolloin housut voisi pukea erikseen kun näin on tarvetta esim. jos ei sada vettä..

Entä sitten koko ? Jaska käyttää nyt esim. H&M vaatteissa housuja koossa 74 cm, mutta bodyt ja unihaalarit ovat kokoa 80. Kurapuvun pitäisi mennä myös hyvin vaatteiden päälle, mutta kun Ticketin vaatteet ovat kuulemma reilua mitoitusta.. voi että on vaikeaa ;) Fleecettömänä versiona kuitenkin tuo takki ja housut jos siihen päädyn..

1 kommentti:

  1. Tulin katsastamaan blogiasi ja täähän on kiva:)

    Kysymykseesi, haalari vai takki ja housut, tuli heti vastaus mieleen: haalari. En tiennytkään, että Ticketiltä on tullut haalari rubber rainiä, joten kokemusta siitä ei ole. Meillä on ollut ja on molemmilla takki ja housut ja viis veellä on vielä vuosi sitten ostettu rubber rain -setti kaapissa odottamassa, koska tilasin silloin liian ison ja jouduin ostamaan toisen pienemmän.
    Mutta siis, kun ne lapset oikein rypee päiväkodin pihalla, niin se takin alahelma likaantuu ihan törkeästi myös sisäpuolelta. En halua laittaa takin helmaa liian kireälle, mikä tietenkin estäisi lian pääsyä sisäpuolelle, koska haluan lapsella olevan mukavaa asussaan. Ja kun sisäpuolen fleece likaantuu päivittäin, lika pinttyy kiinni, vaikka miten joka ilta pesisi sitä. Jos siis itse haluat päästä helpommalla, hanki haalari. Siinä ei myöskään ole takin alareunaa, joka tietenkin kuluu kovassa käytössä. Isommilla lapsilla, jotka eivät hirveästi riehu ympäriinsä ulkona, menee takki ja housut. Mutta sen haalarin on syytä olla tosi lököttävää mallia pepusta, että siinä voi touhuta. Tämä on mun mielipiteeni, mutta kuten sanoin, meillä ei ole kokemusta tosta materiaalista haalarina.

    VastaaPoista