keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Ostoksille..

kaupungille en usein pääse, joten kun pääsen irti niin IIK !
Polarn O. Pyretillä oli joku viikko sitten ale hyvässä käynnissä ja tarttuihan sieltä käteen kaikkea kivaa: Jansku ja Jaska saivat windfleecet. Jansku sinisen, Jaska ihanan limen vihreän. Janskun koko jo 146 cm, Jaskalla vasta 74 cm mutta oli niin pitkät hihat että menee varmasti vielä pitkälle syksyyn.

Samalla piipahdin Anton&Ninassa josta löytyi aivan ihana Kivat limenvihreä koirakypärälakki. Tämä olisi ollut isosiskonkin mieleen, kuulemma.

Lindexiltä kiva maatila-unihaalari ja vedensiniset velourpökät. Bamsea oli myös tullut uusi body, joka pitkästä aikaa miellytti äitiä. Yleensä poikien Bamse on ollut tosi tummaa ja valkoisen kissan vuoksi mahdollisimman vähän ostetaan meillä tummia vaatteita. Jaskalle Muumi - malliston pitkähihainen paita odottamaan pientä kasvupyrähdystä. Oli viimeinen kappale koko myymälässä.

H&M oli kevään kunniaksi laittanut uusia ehkä hieman pastellisävyisiä mutta raikkaita värejä bodeihin. Tottakai niitä piti ostaa jo valmiiksi 86 cm koossa muutama odottamaan käyttöä.

Ronskulle löysin Lindexiltä Muumi - malliston t-paidan. Tämä on kokoa 122 mutta aika pieni kun ei ole mitenkään suuren suuri. Samalla H&M alesta ihanat kimallefarkut just sopivaa kokoa ja mallia. Muumia taisi samaan pussiin vielä " eksyä " body ja pöksyt. Niiden kuvat Lindex


 
  
  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti