torstai 18. helmikuuta 2010

Kurkusta kiinni ja sitä rataa..

Iltapäivän ilahdutus.. ennen eskarilaisen hakua pätevänä ajattelin laittaa takkapuut valmiiksi että saan tulet kun tullaan kotiin. Takasta pöllähti tuhkat päälle kun luukut avasin ja sama uudelleen ku tultiin kotiin, voitte arvata että olin hyvällä päällä ja imurilla oli töitä , huoh. Kurkkukipukin vain yltyy ja pää tukossa, pieni mies ei ole nukkunu kunnon päikkäreitä.. taitaisin olla valmista kauraa sängynpohjalle, mutta ku tänään on tuon neidin kouluunilmoittautuminenkin iltapäivällä. Onneksi posti tuli ja toi kivaa: Niilo-Ilosta Jaskalle pienemmät kaivuri-kerhotossut sekä Kameleontin tähtihousut ( olisin Pimpamilta tilannut mutta ku oli jo kangas loppu niin tilasin sitten nämä :)Tätä on huonojen yöunien jälkeen äidin elämä, hieman hassuja tulee mieleen.. Ollaan pojan kanssa aamupalalla ja syödään leipää , poika söi leipää ja kurkkua käsin. Tuumasinpa pojalle että " otapa kurkusta kiinni " .. oli pojalla ihmettelemistä että mikä äidille tuli ku äiti pissat housussa nauraa kippurassa :)

Muutama kahden viimepäivän uutinen, jotka saivat äidin huomion:

KUKA VOI TEHDÄ NÄIN

Sentään joskus tuomiona muuta kuin päähäntaputtelua ! 
Tähän kannanottona : ymmärrän että olemme oikeusvaltio mutta kyllä alaikäisten kajoamiseen pitäisi olla kunnon tuomiot tai vähintään sen yhden värkin poisto !! Pienen tytön äitinä kannatan tällaisten ihmisten pakkosterilointia. Suurin osa tuomioista on " päähäntaputteluja " ja " ethän tee tätä toiste " .. ihan kuin aikuiset ihmiset eivät olisi vastuussa teoistaan. Taannoin oli uutisissa kuinka poliisina työskentelevä henkilö ei saanut rangaistusta vastaavasta teosta, toisaalta taas tiedän pari tapausta jossa vastaavassa virassa olevia henkilöitä on rangaistu kerrankin kunnolla !

Pakkasta ulkona - 26.7 astetta. Oli kylmää kyytiä kävellä eskarille ja kaupan kautta kotiin. Onneks pojalla ainakin oli lämmin, merinovilla ja hahtuva pitää todella lämpimänä.. pojalla oli nimittäin hiki vaikka makasi rattaissa ulkona yli tunnin ! Itsellä vain olo on ihan tööt, yöllä viideltä heräsin kurkkukipuun, olenkin ollut koko talven tervein kaikista joten flunssalla olikin aika saavuttaa minutkin ?!

Eilen käytiin kaupungilla asioilla. Eksyin sitten Lindexille ( tähän sellainen supernolo hymiö ) ja tottakai alet oli heti käytävä läpi.. mitä sieltä käteen jäikään. Muutenki viimeiset kaks viikkoa on ollu varsinaista shoppailua, huomaa että muutaman viikon päästä alkaa mulla työt ku pitää keskittää energiansa rahan tuhlaamiseen ( jota nyt ei välttämättä olis vielä ensi talven talvivaatteisiin Jaskalle ). Mutta onpahan ainakin lasten kevät turvattu ja ku Jesper Juniorilta tulee vielä kahdelle nuorimmaiselle housut ja kintaita niin saa kevät tulla eikä tarvii miettiä töissä että mistä saan aikaa vaatteiden shoppailuun ;)

Ensimmäiseksi Ottobrelta ostettu uniriepu. Ottobren lifestyle-kaupassa ja kangasosastolla on vaikka mitä ihanaa... siellä pitää aina käydä kun läheltäkään kävelee. Nyt olisi ollut vielä talvikengät - 50 % ja tyttö ihasteli söpöjä Bundgaardin saappaita, mutta onneksi olivat nyörikiinnitteiset niin ei sille voi vielä sellaisia ostaa ku taito on opetteluvaiheessa vasta ;)

Teddykompaniet uniriepu. Meille kotiutui tämä söpö beige pupu joka on kuvassa alimmaisena. Ihanan pehmeä ja ennenkaikkea konepestävä. Viime yönä siihen kihnutettiin äidinhajua .
 

Wilmikseltä alesta ensi syksyksi ekoille pakkasille Minymon toppahaalari koko 86. Ihana sammaleenvihreä väri :)Wilmikseltä myös Maxomorran kaksi paitaa sekä kerhotossut, jotka ovat vielä harmi kyllä liian isot, mutta eiköhän niihinkin kasveta ;)


Neiti itse valitsi nämä kaupasta: koirapaita H&M, kissatunika Lindex
Lindexillä olisi ollut kivoja denimlegginssejä/farkkuja mutta kun vyötäröltä puuttui kiristysmahdollisuus niin ei uskallettu ostaa, meidän tytöllä on niin kapea vyötärö että vyöt on ostettu vauvojen osastolta :s
Huomatkaa neidin itse valitsemat Spiderman- aurinkolasit :) 

 

Meidän ei pitänyt edes eilen käydä ostoksilla mutta pakkaskelit saivat huomaamaan että pojan kaikki neuleet olivat menneet pieniksi talven aikana. Onneksi H&M oli vielä yksi sopiva neule :)Pienimmälle : Lindexin kevätmallistossa oli lähes samanvärinen takki kuin Popin meillä oleva vihreä haalari, joten sitä en voinut olla ostamatta. Tälle tilaan housut Jonathanilta, vaihtelun vuoksi kylläkin ruskeat. Pipo on samaa Lindexin sarjaa ja ihanat ruohonvihreät housut ohutta collegea, päiväkotiin.


KUUKAUDEN LÖYTÖ: Lindexin alerekistä 92 cm toppatakki irrotettavalla vuorella ja samankokoiset toppahousut yhteensä 30 euroa !!! Näiden ovh oli yhteensä himppua vaille 100 euroa, joten kannatti ostaa . Käytetään sitten ensi keväänä tai seuraava syksynä, joskus.. tällä hinnalla ei haittaa vaikka odottavat kaapissa vähän aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti