tiistai 23. helmikuuta 2010

Sukkia, kesää ja lomakin mielessä :)

Me lähdetään hiihtolomalla mummolaan. Matkaa on 800 km ja matkustusaikaa tulee yleensä noin 10 tuntia, josta 95 % junassa. Junamatka on Etelä-Pohjanmaalle saakka kohtuullinen, mutta sitten alkaa Tampereen odotus. Lapset tykkäävät piirtää , joten nämä kävin eilen hakemassa jo valmiiksi matkaa ajatellen Suomalaisesta Kirjakaupasta. Meillä manga ja vaatesuunnittelut on in ! Lisäksi pienet näppärät vihkot, joihin saa piirrellä ihan omiaan.


Poika valitti sunnuntaina, että ei ole puhtaita sukkia.. eipä niitä ollut pyykkikorissakaan. Ne muutamat ehjät sukat olivat jo liian pienet, joten suuntasin eilen sukkaostoksille. Nyt niitä on, samalla hankin neidillekin. Omat sukat tulivat isommassa tilauksessa Jesper Juniorista, tykkään niiden sukista vaikka ovatkin halpoja. Vasemmalla pojan sukkia: H&M, Anttila, Lindex, KappAhl, keskellä neidin sukkapaketti H&M ja oikealla raitaisia sukkia minulle Jesper Juniorista ja samasta paikasta kuopukselle söpöt beiget tassukuvioiset sukkahousut.

Ihania herkullisia kevät- ja kesävärejä tänä vuonna, kirkkaita !! Näitä on kiva käyttää retrompien värien kanssa vuorotellen :)

Lindexiltä " kaalimato" t-paitoja kuopukselle keltaista, turkoosia, vihreää , Kappahlista kuopukselle body ja neidille t-paita samaa ihanaa sinistä printtiä ( neitikin innostui ku saa olla pikkuveljen kanssa " samis "  ) sekä alimmaisena H&M kirkas turkoosi body.
Housut: lime ja vaaleansininen H&M, vihreät velourhousut Lindexin alerekistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti