tiistai 9. helmikuuta 2010

Postin tuomaa..

Tänään oli kiva päivä postin osalta, moni jo odottamani lähetys saapui :)

Onnikkaalta tilasin jo ajat sitten M/L-kokoisen aio-vaipan retronorsut kuosilla ja oranssi joustofroteesisuksella. Nyt se sitten saapui ja tosi sievä on, pesuun ja sitten parin päivän päästä viimein päälle ;) Olen muuten aivan myyty norsuille, nimenomaan näilel retroileville ja näissä väreissä, nimimerkillä jo norsupaidan tilannut vaikka kangaskaan ei ole vielä ompelijalle ehtinyt..

 
Esikoisella oli muuten nuo viikonloppuna ostetut uudet Lassietecin kengät jalassa.  Koulusta tullessaan oli aivan tohkeissaan: " Äiti äiti, arvaa noi uudet kengät on tooosi hyvät. Me juostiin koulussa joka välkällä hippaa ja ku sitten hyppäs jostakin niin ei sattunutkaan jalkoihin. Vanhoilla kengillä hypätessä sattuu jalkaan. Saanhan minä pitää näitä koulussa joka päivä, saanhan..  " Eihän äiti tähän voinut vastata kuin myöntävästi.

Myös Pompox ja Meandi muistivat minua. Vihdoin tosi kivan harmaa-violetti fleecehaalari 80 cm, joka lähtee hoitoon välikausihaalarin alle lämmittämään. Esikoinen ei löytänyt Meandi:n mallistosta kuin tämän vihreän pääkallopaidan, vihreä on juuri hänen värisensä :)





Haalarikuvista muuten huomaa, että 1-vuotiaan valokuvaus on melko haastavaa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti